Käyttöehdot

Sivuston tarkoitus

Yrityslainaheti.fi on yrityslainoihin keskittyvä verkkosivusto, joka pyrkii auttamaan yrityksiä/sen päättäjiä löytämään juuri sille/heille sopivan rahoituksen.

Sivuston käyttämisen hinta

Tämän sivuston käyttäminen on ilmaista, eikä sivustolla vieraileminen velvoita ostamaan tai kokeilemaan sivustolla mainittuja tuotteita.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus

Pyrimme varmistamaan sen, että sivustolla olevat tiedot ovat oikeita ja ajantasolla. Tiedot voivat kuitenkin vanhentua ja lisäksi väärinymmärryksistä on voinut seurata alunalkujaan virheellisiä tietoja. Olemme pahoillamme mahdollisesti virheellisistä tiedoista, mutta emme vastaa niiden mahdollisesti aiheuttamista seurauksista.

Sivustolla mainittujen tahojen toiminta

Pyrimme siihen, että mainitsisimme positiivisessa valossa ainoastaan luotettavia ja fiksusti toimivia tahoja. Emme kuitenkaan vastaa mainittujen tahojen toiminnasta ja toimimattomuudesta mahdollisesti johtuvista seurauksista.

Immateriaalioikeudet

Pidätämme oikeudet kaikkeen luomaamme sisältöön, ole sitten esimerkiksi tekstiä tai kuvia. Mikäli haluat käyttää jossakin yhteydessä tältä sivustolta löytyvää sisältöä, niin pyydämme, että otat meihin etukäteen yhteyttä.

Lisätietoja

Sähköpostin lähettäminen osoitteeseen yhteys@yrityslainaheti.fi ja täältä löytyvä yhteydenottolomake ovat kätevimmät tavat lisätietojen saamiseen.

Nämä käyttöehdot on luotu 26.11.2020. Myöhemmät muutokset niihin ovat mahdollisia.

Vieritä ylös