Lainaa toiminimelle – Hae toiminimelle helposti yrityslainaa, suositeltuja palveluita

Mikäli omana yritysmuotona on toiminimi, niin eivät lainamahdollisuudet ole yhtä kattavia kuin ne ovat esimerkiksi osakeyhtiöillä. Tuo ei kuitenkaan luonnollisesti tarkoita sitä, etteikö myös toiminimi voisi saada lainaa. Tällä sivulla käsitellään niitä netin lainapaikkoja, jotka voivat olla hyviä valintoja myös heille, jotka hakevat toiminimen muodossa yrityslainaa.

Etsi edullista lainaa toiminimelle

Riippumatta siitä, onko se oikein vai väärin, niin monet yrityslainoja myöntävät tahot saattavat kokea, että toiminimelle mahdollisesti myönnettävään lainaan sisältyy isompi riski kuin toisessa muodossa olevalle yritykselle myönnettävään yrityslainaan. Ja tuon myötä nuo lainafirmat saattava yrittää tasapainottaa koettua riskiä perimällä toiminimiyrittäjältä keskimääräistä korkeampaa korkoa.

Erityisesti tuosta edellä mainitusta syystä johtuen, toiminimen voi olla jopa poikkeuksellisen hyvä idea kilpailuttaa yrityslainahakemus, ja noin yrittää löytää edullisen koron laina. Yksi varsin hyvä paikka yrityslainahakemuksen kilpailuttamiseen on Zmarta.

Kyseinen firma on palvellut jo pitkään kuluttaja-asiakkaita ja aloitettuun hiljattain yrityslainojen kilpailuttamisen, vaikuttaa se jo nyt tehneen moneen hyvän vaikutuksen. Zmartan avulla voi etsiä toiminimelle lainaa 1000€–250 000€, ja haettavan lainasumman voi valita kattavasti. Zmarta voi siis soveltua hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Testaa nyt Zmartaa.

Lainaa jopa heti toiminimelle

Mikäli haluaa tai jopa tarvitsee lainaa toiminimelle erityisen nopeasti, niin voi Yrityslaina247 olla hyvä valinta. Tämä palvelu voi nimittäin verkkosivustonsa perusteella pystyä maksamaan lainan tilille jopa 30 minuutissa.

Voisi olettaa, että noin hyvä nopeus on mahdollista erityisesti silloin, jos haettu lainasumma on melko pieni ja lainaa hakee niin sanotusti toimistoaikoina. On kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että Yrityslaina247 hieman varoittelee infon muodossa sivustollaan siitä, että lainan saamisessa voi kyllä mennä selkeästi pidempäänkin kuin vain tuo 30 minuuttia.

Yrityslaina247-palvelu mahdollistaa sen, että toiminimi voi etsiä lainaa alkaen tuhannesta eurosta ja enintään 20 000 euroa. Eli tämä palvelu ei valitettavasti sovellu siihen tilanteeseen, jos tarvitsee toiminimelle ison lainan. Hae nyt lainaa Yrityslaina247-palvelusta.

Lainaa monille yrityksille

Yksi varsin mahdollinen haaste siinä, jos haluaa toiminimelle yrityslainan on se, että lainapalvelut voivat olla kitsaita myöntämään sitä. Tuosta syystä erityisesti toiminimelle lainaa hakiessa voikin olla hyvä idea suunnatta sellaiseen yrityslainapalveluun, joka myöntää lainaa verrattain monille hakijoille. Esimerkiksi Qred vaikuttaisi olevan tuollainen palvelu.

Qrediltä voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 200 000 euroa, eli sen pitäisi soveltua jopa todella moniin toiminimen rahoitustarpeisiin. Laina-aikaa tästä palvelusta voi hakea enintään 18 kuukautta. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Myös täältä ehkä toiminimelle nopea luotto

Businesscreditin verkkosivuston perusteella siltä saa lainapäätöksen samana päivänä, jos lainahakemuksen on lähettänyt arkena ennen kello 16.00. Ja kun tuohon lisätään se, että Businesscredit kertomansa perusteella myös pystyy maksamaan lainoja ainakin Nordean tilille nopeasti, niin voi tämänkin olla hyvä palvelu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat lainan nopeasti tilille. Tästä palvelusta voi hakea helposti lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 100 000 euroa. Hae nyt lainaa Businesscredit-palvelusta.

Selkeä laina toiminimelle

Siltarahalta voi hakea toiminimelle 1000€–10 000 euron lainaa, jolle voi valita laina-aikaa kuukaudesta alkaen ja enintään vuoden. Siltarahan lainan etuna on erityisesti se, että sen kuukausittaiset lyhennyserät ja kokonaisuudessa takaisinmaksettavan summan näkee helposti jo ennen kuin lähtee hakemaan lainaa.

Mahdollinen heikompi puoli Siltarahan lainassa on sitten se, että se vaatii monessa tapauksessa kaksi takaajaa. Hae nyt lainaa Siltarahalta.

Lainaesimerkki Siltarahan toiminimille suunnatusta lainasta: lainaa 3000 euroa, laina-aika 3 kuukautta, kuukausittain lyhennyserä 1230€ ja yhteensä lainasta pitäisi maksaa takaisin 3690€.

Mahdollisesti hyvät mahdollisuudet saada lainaa toiminimelle

FIN Yritysrahoitus kertoo aloittaneensa hiljattain yhteistyön Euroopan investointirahaston kanssa. Tuon yhteistyön etuna on FIN Yritysrahoituksen kertoman perusteella ainakin se, että se voi lisätä hakijoiden mahdollisuuksia saada lainaa.

Tuo edellä mainittu voi tietysti olla hyvä juttu toiminimiyrittäjillekin. Noin on varsinkin, kun huomioi sen, että FIN Yritysrahoituksen sivuston perusteella se on valmis tarjoamaan rahoitusta isoille ja pienille firmoille.

FIN Yritysrahoitukselta voi hakea yrityslainaa 2000 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroa. Laina-aikaa tältä palvelulta voi hakea 6 kuukaudesta alkaen ja enintään 2 vuotta. Hae nyt lainaa tältä palvelulta.

Mahdollinen tuki toiminimelle: Toiminimiyrittäjä voi monesti olla tukien suhteen melko hankalassa asemassa, mutta vuoden 2020 tapahtumat ovat avanneet ainakin tämmöisen mahdollisen tuen toiminimille. Kyseinen tuki ei toki ole kovin iso.

Toiminimiyrittäjän sosiaaliturva: Toisin kuin ehkä joskus luullaan, niin myös toiminimiyrittäjällä on oikeus Kelan sosiaaliturvaan. Käytännössä sosiaaliturvan muodoista voivat tulla kysymykseen ainakin yleinen asumistuki ja perustoimeentulotuki. On toki hyvä huomata, että sosiaaliturvan tarkoitus on yrittäjänkin näkökulmasta toinen kuin lainan. Asiaa on sivuttu täällä.

Minkä kokoinen laina kannattaa valita toiminimelle? Erityisesti toiminimiyrittäjänä voi olla fiksua hakea pienintä mahdollista lainaa, jonka uskoo riittävän omaan tarpeeseen. Tuota näkökulmaa korostavat esimerkiksi se, että toiminimiyrittäjä on ainakin lähtökohtaisesti vastuussa veloista ja se, että tarvittaessa voi normaalisti hakea uutta yrityslainaa.

Voiko uutena toiminimiyrittäjänä hakea lainaa?

Tuon pitäisi olla mahdollista ainakin muutamista netin lainapaikoista.

Mitä lainapalvelut haluavat tietää, jos hakee toiminimelle lainaa?

Lähtökohtaisesti ainakin hieman perustietoja yrityksestä sekä itse yrittäjästä.

Mitkä voivat olla järkeviä tilanteita hakea toiminimelle lainaa?

Esimerkiksi tiedossa olevat potentiaalisesti hyvät investointimahdollisuudet sekä pakolliset kulut.

Mitkä ovat tavallisia toiminimelle tarjolla olevia laina-aikoja?

Vaikuttaisi olevan niin, että ainakin netin tapauksessa lyhyimmät toiminimelle valittavat laina-ajat ovat kuukauden pituisia ja sitten tavalliset pisimmät 3 vuotta. Toiminimelle haettavan lainan laina-aikaa voi tyypillisesti vaihtaa kuukauden välein.

Voiko toiminimelle hakea lainaa viikonloppuna?

Kyllä: useampi netin lainapalvelu mahdollistaa tuon, ja ainakin parista pitäisi myös voida olla mahdollista saada lainaa jopa tilille asti viikonloppuna.

Vinkki: tarvittaessa löydät Yrityslaina Heti -sivuston etusivulta lisää paikkoja hakea netistä nopeaa yrityslainaa.

Vieritä ylös