Lainaa yrityksen perustamista varten netistä – 2 vaihtoehtoa vuodelle 2021

Mahdolliset lainavaihtoehdot yrityksen perustamista varten riippuvat paljon siitä, onko yrityksellä jo nimi ja Y-tunnus. Ilmankin Y-tunnusta saattaa nimittäin olla mahdollista löytää lainaa yrityksen perustamiseen, mutta sen kanssa se on todennäköisesti paljon helpompaa. Alta löytyy suositeltuna pari netin lainapalvelua heille, jotka haluavat eri tilanteissa lainaa yrityksen perustamiseen.

Hae lainaa yrityksen perustamiseen ilman Y-tunnusta

Omalaina on lainapalvelu, jota käyttämällä voi hakea kerralla lainaa monesta eri lainapaikasta. Tuo voi auttaa esimerkiksi erityisen pienen koron lainan löytämisessä. Yrityksen perustamiseen rahoitusta haluavien näkökulmasta erityisen merkityksellistä Omalainan suhteen on se, että sitä käyttäessä voi valita lainan käyttötarkoitukseksi vaihtoehdon “Yrityksen kaupallisen toiminnan aloittaminen”.

Omalainan avulla voi hakea esimerkiksi tuohon edellä mainittuun tarkoitukseen lainaa 60 000 euroon asti, ja myös huomattavasti pienemmät lainat ovat Omalainaa käyttäessä mahdollisia. Laina-aikaa tämän palvelun kautta voi hakea 1–20 vuotta, joskin esimerkiksi sillä rajoituksella, että yli 15 vuoden laina-aikaa ei voi hakea alle 10 000 euron lainoille.

Omalaina ei vaadi vakuuksia tai takaajaa, eikä sen kautta lainaa hakiessa ole pakko hyväksyä yhtään mahdollista lainatarjousta. Testaa nyt Omalainaa.

Yrityslainaa yrityksen toiminnan käynnistämiseen, jos on jo Y-tunnus

Jos on edennyt yrityksen perustamisessa jo siihen vaiheeseen, että on Y-tunnus, niin voi Yrityslaina247 olla hyvä palvelu harkittavaksi. Tämä palvelu nimittäin vaikuttaisi olevan valmis tarjoamaan rahoitusta varsin monenlaisille yrityksille, eikä se myöskään näytä kyselevän kovinkaan paljon asioita.

Yrityslaina247:lta voi hakea yrityslainaa 1000€–20 000€. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:lta.

Mistä muualta yrityksen perustamiseen voi mahdollisesti saada lainaa? Ainakin perinteiset kivijalkapankit saattavat olla tietyin edellytyksin valmiita myöntämään lainaa yrityksen perustamiseen. Pankit toki saattavat vaatia enemmän tietoja kuin netin lainapalvelut – toisaalta tuo ei välttämättä ole huono juttu, jos ei esimerkiksi ole vielä itse pohtinut täysin liiketoimintasuunnitelman eri kohtia ja joutuu sitten lainahakemusta varten tekemään tarkempaa pohdintaa.

Paljonko lainaa yrityksen perustamiseen kannattaa hakea? Tuo tietysti riippuu isolta osin tarpeesta, mutta lähtökohtaisesti voi ajatella, että kannattaa hakea pienintä mahdollista lainaa, jonka uskoo antavan riittävästi aikaa sen näkemiseen, että lähteekö yritystoiminta liikkeelle halutusti.

Voi myös olla fiksua pohtia sitä, että hakee itse perustamista varten yhden pienen lainan ja sitten mahdollisesti toisen pienen lainan, kun yritystoiminnan on käynnistänyt. Tuota kahden lainan -taktiikkaa tukee esimerkiksi se, että nykyään on varsin hyvin tarjolla pieniä yrityslainoja. Ja tuo taktiikkaa tietysti minimoi haittoja, jotka voivat seurata esimerkiksi siitä, jos huomaa nopeasti yrityksen perustamisen jälkeen, ettei yrittäjyys olekaan itselle sopivin ura.

Onko yrityksen perustamiseen tarjolla rahallista tukea? Ainakin Starttiraha ajanee monen tapauksessa tuon asian.

Miksi yrityksen perustamiseen voi olla vaikea saada lainaa? Iso syy on todennäköisesti se, että lainafirmojen voi olla vaikea arvioida perustamisvaiheessa olevan yrityksen potentiaalia, ja tuon johdosta ne eivät uskalla myöntää lainaa.

Vieritä ylös