Pieni yrityslaina – Hae yrityslainaa alk. 200€ – Hyviä paikkoja hakea yritykselle pientä lainaa

Yksi mahdollinen etu siinä, että hakee yrityslainaa netistä on se, että sitä voi hakea jo varsin pienestä lainasummasta alkaen. Luonnollisesti on kuitenkin vaihtelua siinä, miten fiksua tietystä paikasta tai sen kautta on hakea pientä yrityslainaa, ja alla onkin listattuna siihen suositeltuja lainapalveluita.

YritysluottoFi – yrityslainaa joustoluotolta alk. 200€

Tässä palvelussa on tarjolla kaksi eri yrityslainaa: kertalaina ja joustoluotto, ja mikäli haluaa erityisen pienen yrityslainan, niin on lähtökohtaisesti hyvä valita haettavaksi lainaksi joustoluotto.

Tuolta kyseiseltä joustoluotolta (“Yritysluotto Flex”) pitäisi nimittäin voida nostaa lainaa jo 200 eurosta alkaen. Isoimmillaan kyseistä joustoluottoa voi saada 20 000 euroa. Hae nyt Yritysluotto Flexiä.

Yrityslaina247 – yrityslainaa 1000 eurosta alkaen

Yrityslaina247 voi olla erityisen hyvä valinta heille, jotka haluavat pienen yrityslainan nopeasti. Tämä palvelu nimittäin vaikuttaisi voivan myöntää jopa eräänlaista pikalainaa yrityksille. Yrityslainalta247:lta voi tätä kirjoittaessa hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa. Hae nyt tätä lainaa.

Qred – myös täältä on haettavissa alk. 1000€ yritysluotto

Sen lisäksi, että Qrediltäkin voi hakea jo verrattain pientä yrityslainaa, niin on se vahvuutena myös esimerkiksi se, että se vaikuttaisi myöntävän yrityslainaa verrattain monille hakijoille. Lisäksi Qredin asiakkaat vaikuttavat olleen keskimäärin varsin tyytyväisiä Qrediin. Kokeile nyt Qrediä.

Rahalaitos – kilpailuta alkaen 1000e yrityslaina

Rahalaitos on palvelu, joka mahdollistaa yrityslainan kilpailuttamisen. Ja koska tuota kilpailuttamista voi tehdä jo 1000 euron yrityslainaa varten, niin voi myös Rahalaitos olla hyvä valinta pientä yrityslainaa etsiville. Rahalaitoksen kautta yrityslainaa hakiessa voi valita lyhyimmillään kuukauden laina-ajan. Testaa nyt Rahalaitosta.

FIN Yritysrahoitus – hae yritykselle lainaa 2000€–10 000€

Myös FIN Yritysrahoitus voi olla hyvä valinta heille, jotka haluavat yritykselle verrattain pienen lainan. Tältä palvelulta voi nimittäin hakea 6–24 kuukauden laina-ajalla varustettua yrityslainaa enintään 10 000 euroa. FIN Yritysrahoituksen verkkosivuston perusteella siltä voi olla varsin helppoa ja nopeata saada lainaa. Mene FIN Yritysrahoitukselle.

Minkälainen yritys voi saada pienen yrityslainan? Pienten yritysluottojen pitäisi olla varsin monien yritysten saatavilla, eli siis ainakin monesti myös esimerkiksi lainaa haluavien toiminimien.

Viitteellinen esimerkki pienen yrityslainan kustannuksista: 2000 euron laina 6 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 351 euron kuukausierää. 6*351€ = 2106€. Oheinen lainaesimerkki on poimittu Rahalaitoksen kautta ja voi olettaa, että se edustaa keskimääräistä edullisempaa yritysluottoa.

Miten pitkä laina-aika pienelle yritysluotolle kannattaa valita? Vaikka netissä on yrityslainapalveluita joilta tai joiden kautta voi hakea jopa varsin pitkän maksuajan yrityslainaa, niin on harvoin järkevää hakea pisintä mahdollista laina-aikaa. Tuo on tietysti seurausta esimerkiksi siitä, että se voimistaa ns. väärään suuntaan toimivaa korkoa korolle -ilmiötä. Lisäksi pitkä laina-aika saattaa nostaa riskiä siihen, että unohtaa jonkin lyhennyserän.

Järkevin maksuaika pienelle yrityslainalle voikin olla lyhyin mahdollinen laina-aika, jonka puitteissa uskoo varmasti selviävänsä lainasta. Luonnollisesti ennen maksuajan valintaa on myös hyvä tutkia muita lainaehtoja – voi tietysti olla, että on mahdollista löytää erityisen halpa yrityslaina, jos on valmis valitsemaan pidemmän laina-ajan.

Vieritä ylös