Pikalaina yritykselle – Katso, mistä voi löytyä yritykselle pikavippi

Netissä rupeaa nykyään oleman ihan hyvä määrä paikkoja hakea varsin nopeaa lainaa yritykselle. Mikäli kuitenkin etsii varsinaista pikalainaa yritykselle, niin on tarjonta edelleen melko suppeaa. Alta löydät kuitenkin listattuna suositeltuja paikkoja hakea nopeudeltaan pikavippiin rinnastettavaa lainaa yritykselle.

Saldo – laina jopa vain 5 minuutissa

Saldon yrityslaina lienee tämän hetken nopein yrityslaina. Tämän palvelun sivuston perusteella siltä on nimittäin parhaimmillaan mahdollista saada yritysluotto vain noin 5 minuutissa. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että noin kova nopeus ei ole mitenkään taattua. Lisäksi on hyvä tietää se, että Saldo näyttäisi antavan varsin harvoille yrityksille lainaa.

Saldon yrityslainaa voi hakea 2000 eurosta alkaen ja enintään 50 000 euroa. Laina-aikaa Saldolta voi yritysluotolle hakea kuukaudesta alkaen ja enintään vuoden. Hae nyt lainaa Saldolta.

Yrityslaina247 – yritysluotto jopa vain puolessa tunnissa

Verrattain uusi Yrityslaina247-palvelu näyttäisi antavan lainaa useammille kuin Saldo. Tämän palvelun kautta pitäisi sen sivuston perusteella voida saada yrityslaina parhaassa tapauksessa vain noin 30 minuutissa.

Yrityslaina247:n yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa. Tämä palvelu mahdollistaa enintään 3 vuoden laina-ajan hakemisen yritysluotolle. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:ltä.

Qred – isompi yritysluotto jopa samana päivänä

Qredillä on ylempänä mainittuihin lainapalveluihin verrattuna pari selkeää vahvuutta. Noista ensimmäinen on se, että tämän palvelun kautta voi hakea lainaa yritykselle jopa 200 000 euroa ja toinen on se, että Qred näyttäisi antavan verrattain monille yrityksille lainaa.

Nettisivustonsa perusteella Qrediltä voi parhaassa tapauksessa saada yritysluoton pankkitilille jo samana päivänä. Lainaa tästä palvelusta voi hakea 1000 eurosta alkaen ja siis enintään 200 000 euroa. Laina-aikaa Qrediltä voi valita haluavansa puoli vuotta, vuoden tai 18kk. Hae nyt lainaa Qrediltä.

BusinessCredit – erityisen hyvä valinta Nordean asiakkaille

BusinessCredit-palvelua kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa Nordean tilille nopeasti siirrettävän yritysluoton. Sivustonsa perusteella BusinessCredit voi nimittäin usein siirtää sinne lainan jo samana päivänä.

BusinessCreditin nopeampaa yritysluottoa voi hakea 1000 eurosta alkaen ja enintään 100 000 euroa. Hae nyt lainaa BusinessCreditiltä.

Kaikki mainitut yritysluotot ilman vakuuksia

Yksi syy siihen miksi yllä mainittujen palveluiden voi nähdä tarjoavan eräänlaista pikavippiä yrityksille on se, että ne eivät vaadi esimerkiksi vakuuksia. Niiltä voikin siis hakea lainaa jopa todella helposti.

Lisää nopeita palveluita hakea yrityslainaa

Tarvittaessa löydät YrityslainaHeti.fi-sivuston etusivulta monta muutakin paikkaa hakea melko nopeata yrityslainaa.

Vieritä ylös