Yrityslaina pitkällä maksuajalla – Katso, mistä hakea netistä

Yritysten tilanteet ovat usein sellaisia, että mahdolliselle lainalle pitäisi saada ainakin melko pitkä maksuaika. Ja, jos tarvitsee pidemmän maksuajan yritysluoton, niin voivat tietysti korot kertaantua. Siksi alla listattuna kolme palvelua, joiden kautta voi kerralla etsiä monesta paikasta edullista vähintäänkin melko pitkän laina-ajan yrityslainaa.

Omalaina – Isolle yrityslainalle jopa 8 vuotta laina-aikaa

Erityisesti kuluttajien lainahakemusten kilpailuttamisesta tunnettu Omalaina on parantanut sen tarjontaa yrityksille, ja tätä kirjoittaessa Omalainan avulla voikin hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 8 miljoonaa euroa.

Omalainan avulla voi hakea vähintään 300 000 euron yrityslainoille jopa 8 vuoden maksuaikaa ja tuota pienemmille yrityslainoille enintään 2 vuoden laina-aikaa. Kokeile nyt Omalaina.

Vauraus – Hae laina-aikaa yrityslainalle jopa 7 vuotta

Varsin suositun Vauraus-palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 100 000 eurosta alkaen ja enintään 8 miljoonaa euroa. Laina-aikaa tämän palvelun kautta voi puolestaan hakea puolesta vuodesta alkaen ja enintään 7 vuotta. Tuo valittavissa oleva 6kk–7 vuotta laina-aika vaikuttaisi pätevän kaikille lainasummille.

Sen lisäksi, että Vauraus-palvelun vahvuutena on mahdollisesti isot ja pitkän laina-ajan yrityslainat, niin on sen vahvuutena myös esimerkiksi selkeys. Tämän palvelun etusivulta saa nimittäin helposti idean siitä, millä korkoprosentilla yrityslainaa voi oikeasti saada. Ja käytännössä vaikuttaisikin olevan niin, että realistinen vuosikorko Vaurauden kautta haetulle yrityslainalle on 7–15 prosenttia.

On hyvä huomata, että koska Vaurauden kautta haetaan joukkorahoitettua yritysluottoa, niin ei se ainakaan lähtökohtaisesti ole maailman nopein paikka saada yrityslainaa. Vauraus voikin soveltua parhaiten tilanteisiin, joissa on esimerkiksi tiedossa tulevaisuudessa odottava houkutteleva investointimahdollisuus tai toisaalta tiedossa sellaisia kuluja, joita varten tarvitsee lainaa.

Vauraus-palvelua ylläpitävä Vauraus Suomi Oyj on perustettu jo vuonna 2011. Kun tuohon yhdistetään yrityksen kautta tapahtuneiden lainojen volyymi, niin voinee perustellusti olettaa, että Vauraus on jopa todella luotettava paikka yrityslainan hakemiseen. Hae nyt lainaa Vaurauden kautta.

Sambla – Hae jo pienelle yrityslainalle 3 vuoden maksuaikaa

Omalaina voi siis olla hyvä valinta erityisesti siinä tilanteessa, että tarvitsee isolle yrityslainalle pitkän laina-ajalla. Sambla taas voi soveltua hyvin heille, jotka hakevat pitkän maksuajan pienempää yrityslainaa. Samblan avulla voi nimittäin etsiä yrityslainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 250 000 euroa ja kaikille lainasummille voi hakea laina-aikaa enintään 3 vuotta. Kokeile nyt Samblaa.

Zmarta – hae maksuaikaa 1–36 kuukautta

Myös Zmarta voi tätä kirjoittaessa kilpailuttaa yrityslainoja. Tämän palvelun avulla voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 250 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan Zmartan avulla voi etsiä kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Testaa nyt Zmartaa.

Hyvä huomata: Lähtökohtaisesti kaikkia netin kautta haettavia yritysluottoja/niiden kuluja lyhennetään kuukausittain. Ylempänä mainittu Vauraus saattaa kuitenkin soveltua myös heille, jotka haluavat niin sanotun Bullet-lainan, eli kerralla vaikkapa vuoden päästä lainan ottamisesta pois maksettavan luoton.

Tarvittaessa löydät lisää paikkoja hakea yrityslainaa esimerkiksi tämän sivuston etusivulta.

Vieritä ylös