Yrityslaina247 – tietoa uudesta yrityslainasta: nopeus, helppous ja muuta

Yrityslaina247 on varsin uusi tulokas netin yrityslainamarkkinoilla, mutta se on hieman erilaisella lähestymistavallaan yritysluottoihin onnistunut jo nyt hankkimaan hieman suosiota. Tällä sivulla tutustaan tähän yrityslainapalveluun, ja tuon myötä kerrotaan esimerkiksi sen vahvuuksista ja heikkouksista.

Lainasummat ja laina-ajat

Yrityslaina247-palvelusta voi tätä kirjoittaessa hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euron verran. Noiden kahden ääripään väliltä löytyy ihan hyvin vaihtoehtoisia lainasummia.

Verrattuna moneen muuhun netin yrityslainapalveluun, Yrityslaina247:n lainasummat ovat keskimääräistä pienempiä – netissähän on useita yrityslainapalveluita, joista tai joiden avulla voi hakea lainaa yli 200 000 euroa.

Laina-aikaa Yrityslaina247-palvelusta voi hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta. Nämä laina-ajat ovat varsin tavallisia nykyisille netin yritysluotoille.

Lainan hakeminen

Kun Yrityslaina247:ltä lähtee hakemaan lainaa, niin on hyvä olla pankkitunnukset tai tunnuslukusovellus käden ulottuvilla, sillä niitä nimittäin tarvitaan lainahakemusta varten. Paljon muuta ei sitten onneksi tarvitakaan: Yrityslaina247 haluaa tietää ihan muutamia asioita yrityksestä, jolle lainaa ollaan hakemassa sekä henkilöstä, joka lainaa hakee. Nuo kysytyt tiedot pitäisi voida täyttää jopa vain minuutissa.

Lainapäätös ja lainan tilille saaminen

Yrityslaina247 kertoo varsin laveasti siitä, miten nopeasti siltä voi saada lainaa. Palvelun verkkosivuston perusteella siltä voi nimittäin parhaimmillaan saada yritysluoton tilille jopa 30 minuutissa, mutta sitten toisaalta kerrotun perusteella siihen voi myös mennä pari arkipäivää. Tuosta seuraa se, että vaikka Yrityslaina247 lienee netin nopeimpia yrityslainoja, niin on myös tästä palvelusta lainaa hakiessa hyvä olla ajoissa liikkeellä.

Todennäköisesti se, miten nopeasti tästä palvelusta haettu laina on tilillä, on yhteydessä esimerkiksi siihen, mihin pankkiin lainaa siirretään. Lisäksi myös esimerkiksi se voi vaikuttaa, että onko lainapäätös palvelun puolelta selkeä.

Sillä hakeeko lainaa viikonloppuna vai arkena, ei sen sijaan pitäisi olla ainakaan isompaa vaikutusta siihen, miten nopeasti laina on tilillä: Yrityslaina247 maksaa yrityslainoja ulos myös viikonloppuisin. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä pienestä faktasta, että vaikka Yrityslaina247-palvelusta voikin hakea yrityslainaa kellon ympäri, niin ei se tee lainasiirtoja kuin kello 7-23 – toki tuokin on varsin kattavasti.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on Yrityslaina247-palvelusta?

Koska Yrityslaina247 on siis verrattain uusi yrityslaina, niin ei netistä löydy kovin kattavasti kokemuksia siitä. Yksi selkeä asia on kuitenkin jo nyt tiedossa: Yrityslaina247 tuntuu olevan valmis myöntämään yrityslainaa paljon useammille hakijoille kuin monet muut yrityslainapalvelut. Toki tuohon varmasti saattaa vaikuttaa myös se, että täältä tosiaan ei pysty hakemaan valtavan isoa yrityslainaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Yrityslaina247 voi olla erityisen hyvä valinta lainapaikaksi silloin, jos on tärkeätä saada vähintään pienehkö yrityslaina ja mieluusti nopeasti, eli siis eräänlainen pikalaina yritykselle. Käytännössä Yrityslaina247-palvelu voikin siis soveltua erityisen hyvin esimerkiksi heille, jotka haluavat toiminimiyrittäjänä lainaa.

Vieritä ylös