Yritysluotto.fi käsittelyssä – Yritysluotto Flex, kertalaina ja kokemuksia, jotka liittyvät aiheeseen

Yritysluotto.fi on yksi niistä palveluista, joiden kohdalla tietää heti sen nimestä, mitä se tarjoaa. Tämän palvelun tapauksessa tuo on siis yrityslainoja. Mutta onko Yritysluotto.fi hyvä paikka yrityslainan hakemiseen? Löydät tältä sivulta tietoja ja esimerkiksi aiheeseen liittyviä kokemuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä tuohon kysymykseen vastaamisessa.

Lainatuotteet: kertaluotto ja Yritysluotto Flex

Yritysluotto.fi on tätä kirjoittaessa tietääkseni ainoa vain netin kautta yrityslainoja tarjoava taho, jolla on peräti kaksi eri lainatuotetta. Siltä voi nimittäin hakea perinteistä kertalainaa yritykselle 3000 eurosta alkaen ja jopa 100 000 euroa, mutta sitten tuon lisäksi sillä on myös yrityksille suunnattu joustoluotto. Tällä sivulla käsitellään ensin tuota joustoluottoa ja palataan sitten kertalainaan.

Yritysluotto.fi-palvelun joustoluotto on nimeltään “Yritysluotto Flex“. Kyseinen laina on siinä mielessä mielenkiintoinen, että yksikään toinen netin yrityslainapalvelu ei vaikuttaisi tarjoavan joustoluottoa. Käytännössä Yritysluotto Flex on enintään 20 000 euron luottorajan omaava luottotili, jolta voi nostaa lainaa 500 eurosta alkaen. Tämä lainatuote voi siis soveltua varsin hyvin niihin tilanteisiin, joissa tarvitsee yritykselle nopeasti melko pienen lainan.

Helppouden ja mahdollisten pienten lainasummien lisäksi Yritysluotto Flexin etuna voi pitää myös sen selkeää hinnoittelua: ainakin tätä kirjoittaessa nostopalkkio on nostetusta summasta 3% ja korko 5% kuukaudessa. Nämä kulut ja korot viittaavat siihen suuntaan, että Yritysluotto Flex soveltuu parhaiten tilanteisiin, joissa ei tarvitsee lainaa pitkäksi aikaa. Tuosta näkökulmasta onkin hyödyllistä, että nostetun luoton voi halutessaan maksaa nopeasti pois.

Yritysluotto.fi kertaluotto: Tätä lainaa voi siis hakea 3 000 eurosta alkaen ja enintään 100 000 euroa. Eli tarvittaessa selkeästi enemmän kuin Yritysluotto Flexiä. Laina-aikaa tälle lainalle voi hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 18 kuukautta. Noihin mahdollisiin laina-aikoihin liittyy sellainen pieni rajaus, että alle 5 000 euron lainalle ei voi valita yli vuoden maksuaikaa. Minkä tahansa laina-ajan yrityslainalleen valitseekin, niin lyhennetään lainaa kuukausittain.

Yritysluotto.fi-palvelun nettisivuston perusteella myös sen kertalaina pitäisi voida saada varsin nopeasti yrityksen tilille, ja käytännössä tuon pitäisi tarkoittaa usein esimerkiksi seuraavaa päivää sitä, kun aloitti lainan hakemisen. Yritysluotto Flexiä ja tätä kertaluottoa yhdistää myös selkeä hinnoittelu: tätä lainaa hakiessa näkee selkeästi minkälaiseksi kuukausierän pitäisi muodostua milläkin halutulla laina-ajalla ja lainasummalla.

Esimerkki Yritysluotto.fi-palvelun kertaluoton koroista ja kuluista: jos hakisi yrityslainaa 15 000 euroa 6 kuukauden maksuajalla, niin pitäisi kuukausierän olla 3 105 euroa ja kokonaisuudessa lainasta takaisin maksettavan summan 18 630 euroa.

Kannattaako valita Yritysluotto Flex vai palvelun kertalaina? Vastaus tähän kysymykseen riippuu isolta osin siitä, mikä verran tarvitsee lainaa. Ja mikäli haluttua lainasummaa voisi hakea kummankin lainatuotteen kautta, niin kannattaa pohtia ainakin sitä, että onko Flex-tilin avaamisen tuoma joustavuus suurempi hyvä kuin mahdollinen riski siihen, että siltä tulee nostettua lainaa myös silloin, kun sille ei olisi tarvetta. Valitse nyt itselle sopiva laina.

Aiheeseen liittyviä kokemuksia – onko Yritysluotto.fi luotettava?

Yritysluotto.fi-palvelusta löytyy netistä harmillisen vähän kokemuksia, mutta voin kuitenkin omalta osaltani jakaa eräitä kokemuksia, jotka voivat ehkä auttaa arvioimaan ainakin tämän palvelun luotettavuutta. Yritysluotto.fi-palvelun taustalla on nimittäin sama taho, joka piti aiemmin Ostosraha-palvelua – tarkasti ottaen Ostosrahan taustalla on/oli OPR-Finance Oy ja Yritysluoton taustalla on OPR-Yritysrahoitus Oy.

Omien kokemusteni perusteella Ostosraha oli erittäin hyvin toimiva ja luotettava lainapalvelu. Sen kanssa nimittäin toimi hyvin niin laskutus, asiakaspalvelu kuin myös lainaamisen selkeys. Kivaa kyseisessä palvelussa oli myös sen moniin kilpailijoihin verrattuna matalat korot. Näistä kokemuksista voi vetää ainakin sen johtopäätöksen, että Yritysluotto.fi-rahoituspalvelun pitäisi olla luotettava.

Tuota olettamusta luotettavuudesta tukee myös se, miten ylempänä kerrotusti, Yritysluotto.fi kertoo selkeästi ja avoimesti sen veloittamista koroista ja kuluista. Lisäksi luotettavuutta lupaa myös esimerkiksi palvelun pitkäikäisyys.

Yhteenveto: Onko Yritysluotto.fi hyvä paikka yrityslainan hakemiseen?

Tietojeni ja kokemusteni perusteella sen pitäisi olla vähintäänkin siinä tapauksessa hyvä paikka hakea yrityslainaa, jos haluaa yrityslainan helposti ja nopeasti, eikä tarvitse sitä kovin pitkäksi aikaa. Hae nyt lainaa Yritysluotolta.

Vieritä ylös