Yrityslaina uudelle yritykselle – 5 järkevää paikkaa hakea

Uuden yrityksen ei ole aina helppoa löytää paikkaa, josta se voisi saada lainaa. Netistä kuitenkin löytyy muutamia lainapalveluita, jotka sivustojensa perusteella voivat olla hyviä vaihtoehtoja myös uusille yrityksille. Alla näitä lyhyessä esittelyssä.

Zmarta – etsi edullista yrityslainaa uudelle yritykselle

Zmarta on palvelu, jonka avulla voi esimerkiksi yrittää kilpailuttaa yrityslainahakemuksen. Tuo on hyvä juttu ainakin kahdesta syystä: se voi nimittäin ensinäkin auttaa löytämään erityisen edullisen yrityslainan ja lisäksi noin voi myös mahdollisesti saada kerralla päätöksen yritysluotosta monelta eri lainapalvelulta.

Molempien noista edellä mainituista asioista voi nähdä olevan korostuneen tärkeitä silloin, kun etsii uudelle yritykselle rahoitusta. Zmartan avulla voi etsiä yrityslainaa 1000€–250 000 euroa, eli se voi olla hyödyllinen palvelu monenlaisia uuden yrityksen rahoitustarpeita varten. Laina-aikaa Zmartan kautta voi yrityslainalle hakea enintään 3 vuotta. Testaa nyt Zmartaa.

Yrityslaina247 – nopea laina uudelle yritykselle

Yrityslaina247-palvelun etuna on puolestaan erityisesti se, että siltä pitäisi voida saada varsin nopeasti yrityslainaa. Lisäksi tämän palvelun nettisivuston perusteella siltä pitäisi myös olla korostuneen hyvät mahdollisuudet saada lainaa myös uudelle yritykselle. Yrityslaina247-palvelusta voi hake yritysluottoa 1 000 eurosta alkaen ja enintään 20 000 euroa. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:lta.

Qred – vaikuttaisi antavan lainaa melko monille yrityksille

Aika moni yrityslainapalvelu näyttäisi olevan aika tiukka sen suhteen, mille yrityksille se myöntää lainaa. Qred kuitenkin vaikuttaa myöntävän melko monille hakijoilla luottoa, ja ehkä siis myös uusille yrityksille. Qredin yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta alkaen ja 200 000 euroon asti. Hae nyt lainaa Qrediltä.

BusinessCredit – mahdollisesti nopea vaihtoehto

BusinessCreditillä on sivustonsa perusteella melko hillityt kriteerit sille, mitä se vaatii yrityslainaa haluavilta tahoilta, eli myös tätä palvelua kannattaa mahdollisesti harkita, kun haluaa uudelle yritykselle lainan. BusinessCreditin pienempää yritysluottoa voi hakea 1 000€–100 000€. Hae nyt lainaa BusinessCreditiltä.

Omalaina – toinen kilpailutuspalvelu

Omalaina toimii samalla logiikalla kuin Zmarta, eli myös se voi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen. Myös tämä palvelu voi siis olla hyvä vaihtoehto yrityslainan etsimiseen. Omalainan lainasummat ovat kuitenkin hieman eri kuin Zmartan: tämän palvelun avulla voi hakea yrityslainaa 1 000 eurosta alkaen ja jopa 8 miljoonan euron verran. Testaa nyt Omalainaa.

Asioita, joita uudelle yritykselle nostettavan lainan pitäisi olla:

  • Edullinen koroiltaan.
  • Sopiva laina-ajalta: ei niin lyhyt, että lyhennykset aiheuttavat ongelmia, mutta ei myöskään niin pitkä, että maksaa korkoja turhasta.
  • Ehdoiltaan erityisen selkeä.

Mahdollisesti kiinnostavaa luettavaa Yrityslaina Heti -sivustolla: Yrittäjyydestä opittua.

Vieritä ylös